Tram final a _Can Vinyers

Fa moltes setmanes que no us mostrem com avança una de les cases unifamiliars que estem executant actualment. Es traca del projecte de _Can Vinyers, del que us havíem parlat aquí i aquí.

Estem força satisfets del curs que estan seguint els treballs de l’obra. Vam iniciar la construcció a finals de setembre, vam culminar l’estructura a finals d’any i si res s’estronca, acabarem els treballs pels volts de Sant Joan, tot just 9 mesos després d’iniciar-los.

Us ensenyem algunes imatges de l’edifici. Podreu veure com la volumetria exterior ja va prenent forma i com la façana tipus SATE de la planta primera (amb aïllament a la cara exterior de la ceràmica) ha donat un molt bon resultat.

S’ha fet una aposta molt ferma per dotar l’habitatge d’un excel·lent aïllament tèrmic (amb una combinació de llana de roca + EPS en les façanes). També hem optat per aïllar molt bé solera i cobertes, i per potenciar l’eficiència energètica de les instal·lacions (com podeu veure en les imatges del terra radiant que climatitzarà l’habitatge). I aviat començarem a muntar el sistema de captació solar que servirà, no sols per a escalfar l’aigua calenta sanitària sinó també per al mateix terra radiant.

L’objectiu d’aquestes actuacions és, tal i com prescrivim en molts projectes d’obra nova i rehabilitació, projectar edificis amb consums energètics mínims, buscant no sols guanys ambientals, sinó també importants guanys econòmics a base d’estalvi en consums energètics. Una tendència, a la que segurament degut a l’actualitat de la problemàtica de l’increment dels costos dels subministres, cada vegada trobem més present en les demandes dels nostres clients, tant particulars, com empreses i institucions.

Aviat us ensenyarem imatges de l’obra acabada (o gairebé) fins aleshores, restem a l’espera dels vostres comentaris.

PS: Una problemàtica que també preocupa a alguns dels nostres clients és l’afectació de les ones i camps electromagnètics (naturals i artificials) a la nostra salut i benestar. Al proper post us parlarem d’un habitatge que estem projectant atenent, entre moltes altres coses aquesta inquietud.IMG_6811 IMG_6818 IMG_7378 IMG_7382 IMG_7415 IMG_7459 IMG_7460 IMG_8107 IMG_8109

Deixa un comentari